De Hilster Beton pand


Organisatie

De Hilster Betonwerken B.V. is sinds 1995 een gestructureerd bedrijf, dat met beton verrassend veelzijdig is. Met een vaste kern van mensen proberen wij zoveel mogelijk aan de wensen van onze klanten te voldoen. Voor elke toepassing van beton heeft de Hilster Betonwerken B.V. wel een oplossing. Of het nu in de bouw, de industrie of de tuinbouw is. Kennis en ervaring in betonwerken is onze kracht.

Vanuit ons kantoorpand te ’s Gravenzande in het midden van het Westland worden alle opdrachten verwerkt en klaargemaakt voor de uitvoerende ploegen. Veel van onze projecten worden gerealiseerd in Nederland, België en Duitsland.

Onze opdrachtgevers zijn vooral bouwbedrijven, aannemers, adviesbureaus en kassenbouw organisaties. Steeds meer particulieren weten de Hilster Betonwerken B.V. te vinden. Voor de uitwerking van elk project is het van belang dat de werkzaamheden van alle partijen op elkaar afgestemd worden. Wij zijn gewend om onderdeel te zijn van een totaalproject en passen ons altijd op flexibele wijze aan.